34.2 C
Pristina
Tuesday, July 27, 2021

Buy now

spot_img

​Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS bën të ditur se në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ja cilat janë ato:

Mitrovica

1.

Më 06.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Qyteti 2  (74000010)  prej  orës 11:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Deshmort e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i kthinave 10kV.

2.

Më 06.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Turiqeci  (74000006)  prej  orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët e Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i kthinave 10kV.

3.

Më 06.04.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj  do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Terrnavci  (74000012)  prej  orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Epërme, Klina e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i kthinave 10kV.

Prishtina

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 06.04.2017 në NS 35/10 kV Fushë kosovë do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Albanat (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja.

Arsyeja e ndërprerjes: Premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

2.

Më 06.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Ballovci  (Kodi: 14000008 prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: premontimi i shtyllave në LP 10 kV.

3.

Më 06.04.2017  do të shkyçet: NS 10/0.4 kV Qendra Zejtare (Kodi: 18024002009) e cila furnizohet nga LP 10kV Kastrioti (NS 110/35/10 kV Palaj) prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra Zejtare dhe rrugët  Shaban Polluzha, Fejzullah Preniqi, Adem Jashari dhe Ilirida.

Arsyeja e ndërprerjes: rekonstruimi i rrjetit të tensionit të ulët.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 05.04.2017 në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Preoci  (Kodi: 10000001)  prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Preoci, Llapnasella, Lagjja Marigona, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i TS 10/0.4kV të ri AS PLAST SHPK.

2.

Më 06.04.2017 në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

·        Dalja 10 Shtëpia e kulturës  (Kodi: 15018003)  prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: energjizimi i TS 10/0.4kV të ri 630kVA.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 06.04.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjani   do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Bablaku  (41000001)    prej  orës 10:00 deri në orën 11:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Terrni,  Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri, Surqina, Cerrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e transformatorit të ri 1600kVA.

Peja

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Nga 07 deri  më 09.04.2017 në NS 110/10 kV Deçani   do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Isniqi  (53000008)    prej  orës 07:00 deri në orën 11:00 si nga ora 14:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT-it.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,872FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles