22.5 C
Pristina
Saturday, June 25, 2022

Buy now

spot_img

ALBI MARKET NGACMON KONSUMATORËT: “ÇKA PO PRET?”

23 Qershor, 2022 -Rrjeti i marketeve për çdofamilje, Albi Market lajmëron fillimin e një fushate tëre – por nuk zbulon ende detaje! Fushata ‘Çka popret’ po na ngacmon të mendojmë se çka poplanifikon ky rrjet i marketeve në tregun Kosova përkonsumatorët e tij dhe më gjerë.

Më shumë detaje dhe informata pritet të zbulohenditëve në vijim, andaj konsumatorë u bëhet e diturqë përmes rrjeteve sociale mund të jenë të parët qëmësojnë për sekretin e madh të këtij zinxhiri tëmarketeve. Albi Market shpeshherë shpërblen dhesuprizon konsumatorët e tij, andaj, inkurajojmëaudiencën ta ndjekë fushatën dhe të bëhet pjesë e saj teksa zbulohen sekretet a saja.


Albi Market është një ndër zingjirët kryesorë tëmarketeve në Kosovë, një rrjet të marketeve prejgjithsej 26 lokacioneve në Kosovë. Është e rëndësishme të përmendet se suksesi i Albi Market është i bazuar në produktet e freskëta që i servohenkonsumatorëve, si frutat, mishi i freskët, rreth 100 produkte nga furra, lloje të ndryshme të djathërave, si dhe ushqimet e tjera të freskëta që vijnë ngabregdeti shqiptar. Pjesë e suksesit është edhehapësira e madhe, niveli i pastërtisë, si dhe shkallae lartë e shërbimit korrekt ndaj konsumatorëve.

Qëllimi kryesor i Albi Market është që të vazhdojë tëzgjerohet dhe të jetë lider i dyqaneve zingjirore nëKosovë.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,360FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles