8.1 C
Pristina
Saturday, March 25, 2023

Buy now

spot_img

Edhe në Prishtinë gjatë së premtes do të ketë ndërprerje të rrymës, kjo është arsyeja!

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (03.02.2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

03.02.2023

Komuna e Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS-RTK (kodi: 11000002009) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: rr. Xhemajl Prishtina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – Krasitja e drunjëve.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10 [kV] Prishtina 5  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] j25 Xhamia e Llapit 1 (kodi: 13000013 ) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk dhe Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja: Për punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar dhe bazuar në konsultimet e komisionit dhe departamentit te investimeve në atë pjesë.

Komuna e Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i grupeve matëse në TS Jashanica.

* * *

Punime nga palët e treta

1.

NS 110/10 [kV] Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment në Drenoc nga ora 12:00 deri në ora 16:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV]Oda e Junikut        (Kodi:53000007017)

NS 10/0.4[kV]Lagjja 2     (Kodi:53000007018)

NS 10/0.4[kV]Lagjja 1     (Kodi:53000007019)

NS 10/0.4[kV]Junik Gaxherrët   (Kodi:53000007020)

NS 10/0.4[kV]Junik Mirocët        (Kodi:53000007021)

NS 10/0.4[kV]Junik Gurëthyesi (Kodi:53000007022)

NS 10/0.4[kV]Junik Qendra         (Kodi:53000007023)

NS 10/0.4[kV]Junik Varrezat       (Kodi:]53000007024)

NS 10/0.4[kV]Junik Shkolla         (Kodi:53000007025)

NS 10/0.4[kV]Junik Gacaferrët  (Kodi:53000007026)

NS 10/0.4[kV]Junik Berishët       (Kodi53000007027)

NS 10/0.4[kV]Junik Neziri (Osmonaj)     (Kodi53000007028)

NS 10/0.4[kV]Junik Qestaj           (Kodi53000007029)

NS 10/0.4[kV]Gjocaj       (Kodi53000007030)

NS 10/0.4[kV]Prilep Kukalaj        (Kodi53000007031)

NS 10/0.4[kV]Jasiqi         (Kodi53000007039)

NS 10/0.4[kV]Junik  Goqët           (Kodi53000007040)

NS 10/0.4[kV]Sllup Pompat         (Kodi53000007041)

NS 10/0.4[kV]Junik Gjimnazi      (Kodi53000007045)

NS 10/0.4[kV]FENIKS-ASH.P.K  Armend Kamer Shabanaj (Kodi53000007046)

NS 10/0.4[kV]Junik – Krasniqë     (Kodi53000007047)

NS 10/0.4[kV]Teqja e madhe Sheh Xhaferi (Kodi53000007050)

NS 10/0.4[kV]Junik Shafrane      (Kodi53000007052)

NS 10/0.4[kV]Junik Laxha Berisha (Kodi53000007053)

NS 10/0.4[kV]Gacaferi 2               (Kodi53000007056)

NS 10/0.4[kV]Arasha      (Kodi53000007057)

NS 10/0.4[kV]Hasan Lushi-Fabrika Ujit  (Kodi53000007058)

NS 10/0.4[kV]”FLUX”sh.p.k (Kodi53000007059)

Vendet: Junik, Gjocaj, Prilep Kukalaj.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Komuna e Prizrenit

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni  1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bodrumi (kodi: 30000014 ) nga ora 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Komuna e Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) Vogël (kodi: 41048003058) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Harilaq te  Shkolla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime në NS  Harilaq i Vogël (shkolla) në tensionin e mesëm dhe të ulët.

Vërejtje:  Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla)  Vogël  do te shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

* * *

Punime në projekte investive

1.

Nga  NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do te ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës  09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit për projektin Lot 28_2019 Fshatrat (Capex).

Komuna e Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shkolla Teknike (kodi: 740000010001) nga ora 10:30 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Osman Geci, rr. 28 Nëntori, rr.Zahir Pajaziti, rr.Ali Gashi ( një pjesë) dhe rr. R102( një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi bazave 04 kV, rregullimi panelit 04 kV.

Artikuj të ngjashëm

50,000FansLike
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img