16.5 C
Pristina
Friday, May 27, 2022

Buy now

spot_img

KEDS: Ja cilat zona do mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka bërë të ditur oraret dhe zonat ku do të ndodhin gjatë ditës së nesërme shkëputje të energjisë elektrike.
Prishtinë

1.
Më datë 16.11.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Hajvalia (10014002) prej orës  16:00 deri në orën 20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Hajvalia.
2.
Më 16.11.2016 në  NS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:
Dalja 10 kV  Nr.26 Nexhmi Mustafa (11000009)  prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.
3.
Më 16.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV J5 Bardhosh (13000001 prej orës  16:00 deri në ora  20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhosh (një pjesë), Trudë, Milevcë, Bërnicë e Epërme, Siqevë, Sharban (një pjesë).
·         Dalja 10 kV J11 Kodra e Trimave 11 (13000005)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.
·         Dalja 10 kV J19 Kodra e Trimave 8 (13000016)  prej orës 16:00 deri në ora  20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave.
4.
Më  16.11.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”
·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë,  Majac dhe Popovë.
·         Dalja 10 kV Letanci (14000012)-Degezimi per Katunishte, prej orës prej  08:00 deri ne ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Obranxha, një pjesë e  Bradashit, Katunishta.
·         Dalja 10 kV  Llausha(14000013) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
5.
Më 16.11.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do te shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Orllani (14015002) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,
6.
Më 16.11.2016  në NS 35/10(20) kV Koliqi do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Koliq(14016002)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
7.
Më 16.11.2016 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Apollonia(15018015) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë.
·               Dalja 10 kV Miradi e Epërme(15018019) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati  Miradi e Epërme.
8.
Më 16.11.2016  në NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Drenasi 2 ( 16021002)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).
·         Dalja 10 kV Drenasi 3 (16021003)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.
9.
Më  16.11.2016  në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Zabeli i ulet (Kodi: 16023006)  prej orës 12:00 deri në orën  16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova,  Vermicët, Zabel i Ulët, Vukovci, Poterk te Haxhavitë dhe Llapushniku.
10.
Më 16.11.2016 në  NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelëet, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët, konsumatorët e fshatit Sibovc.
11.
Më 16.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV J41 Matiqani (19000041)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
 
Pejë
1.
Më 16.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:
·         NS 10/0.4 kV Tahirsylaj- Haklaj(53000008001) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjjet Tahirsylaj dhe Haklaj.
Shkyçja bëhet për  kryerjen e punimeve sipas projektit Llot 11 Peja, lidhja e TS-it.
2.
Më 17.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:
·         Dalja 10 kV Strellci(53000004) prej ores 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe I Ulët.
Shkyçja behet për  kryrjen e punimeve sipas projektit Llot 11 Peja,  ndërrimi i TS.
3.
Më 16.11.2016  në  NS 35/10kV Peja 2  do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Asllan Qesma (50051002)   prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 2 Korriku, Jarina nga dalja Shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaçeshma 1 dhe 2.
 
4.
Më 16.11.2016, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Parku (51000002)   prej orës 16:00 deri në ora  20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karagaqi 3/2. 3/1, Parku 2 .3/3 , Teatri, Zatra1dhe Shkëlzen Hadergjonaj.
·         Dalja 10 kV Zahaqi  (51000010) nga ora   08:00 deri ne ora  12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.
·         Dalja 10 kV Qyteti II  (51000013) nga ora   08:00 deri ne ora  12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II, TS 8/1.
5.
Më  16.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Gllareva(52000009) prej orës 08:00 deri në ora  12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla.
6.
Më 16.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:
·         Dalja 10 kV Lumbardhi  (53000005) prej orës 12:00-16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lumbardh,  Lluka e Epërme, Pozhar, Kodrali, Irzniq Mushkolaj, Gllogjan, Shaptej, Gramaqel, Shaptej, Ratish, Maznik dhe Dashinoc.
·         Dalja 10 kV Lluka   (53000009) prej orës 08:00-12:00.
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lluka e Epërme 1, Muçaj- Llukë.
7.
Më 16.11.2016  NS 110/10 kV Istog (Burimi) do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Mojstiri  (54000001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sine dhe Mojstir.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesve.
8.
Më 16.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Juniku(53000007) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Poberxh, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Shkyçja bëhet për shkak të punimeve për aftësimin e unazës lidhëse në mes të  NS 110/10 kV Deçani dhe NS 35/10 kV Isniqi.
9.
Më 16.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Deqani (53000003)  prej orës 06:00 deri ne ora  10:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Carabregi i Epërm- Dautajt, Carabreg i Epërm dhe i Ulët- Ramosaj, Deçan Spitali, Demhasajt, Deçani, Ledina, Ramosaj 2, Jasiqi Bonita, Valerina, Hazeraj2, Deqani2, te KEDS-I, Lagjja Lataj, Hazeraj 1, TMK, Gjimnazi dhe Gështenja.
Arsyeja e shkyçjes: punime në Projektin Lot 3 Peja 2016.
 
Prizren
1.
Më 16.11.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Shkolla Normale (30033004)  prej orës 12:00 deri  në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.
2.
Më 16.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Hasi 2 (30034003)  prej orës  08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
·         Dalja 10 kV Krushës (Kodi: 30034011) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.
3.
Më  16.11.2016 në NS 35/10 kV Zhuri do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Poslishta ( 30035006)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.
4.
Më 16.11.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Mamusha (32000006) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.
·         Dalja  10 kV  Gjinovci (32000003)     prej orës 08:00  deri në ora 12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.
5.
Më 16.11.2016 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Kullat (31000004)  prej orës [%20%20]16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin rrugët: Adem Jashari, Zara, Behajdin Allaqi, Pellazgët, Fadil Rifati, Abdyl Beqiri, Ulpiana, Skender Rexhepi, Tefik Çanga, Marie Kraja, Faredin Hoti, Aleks Buda, Sarajeva, Vjosa, Shkodra, Ukë Bytyqi,  Alajdin Rrahmanaj, Akili, Elena Gjika, Beteja e Kabashit, Ahmet Prishtina, Flamuri, Avdi Shala, Mahir Domi, Martirët e Kabashit, Sef Kosharja, Rozafa, Selver Maqkaj, Shaip Zurnaxhiu, Risani, Sahit Tixhaj, Rrustë Kabashi, Ali Pashë Tepelena, Bajroni, Ali Ibra, Dervish Hima, Durrësi, Garibaldi, Hamzë Ukaj, Kolë Jakova, Tamil Shala, Bashkim Sukaj, Nëna Terezë, Fadil Ferati, Sami Kokad dhe Sheshi UÇK.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.
 
Gjilan
1.
Më 17.11.2016  në NS 110/10kV Gjilani 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Pasjaku (63000008) prej orës 10:00 deri ne ora 11:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: TS Pasjak, Pasjak Shkolla dhe TS Vaxheneti.
·         Dalja 10 kV  Bresalci- 1(63000010) prej orës 12:00 deri ne ora 12:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci etj.
·         Dalja 10 kV  Ferma(63000011) prej orës 13:30 deri ne ora 15:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cernicë, Livoqi i Epërm, Marefcët, Gumnishtë, Vrapqiq, Dea etj.
2.
Më 18.11.2016  në NS 110/10kV Gjilani 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Drejtimi i rrethit(63000014) prej orës 10:00 deri ne ora 11:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).
·         Dalja 10 kV  Spitali(63000018) prej orës 12:00 deri ne ora 13:30.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: TSB-OVL(Kodra e Dëshmoreve),TSB-Pas Spitalit Regjional.
·         Dalja 10 kV  TS-3(63000020) prej orës 13:30 deri ne ora 15:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).
·         Dalja 10 kV  Dalja Urbane(63000022) prej orës 15:00 deri ne ora 16:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-15,TSB-SH.L.P,TSB-27,TSB-48 (te gjitha këto trafostacione janë në Dardania I)
Arsyeja e shkyçjes: shqyrtim i mbrojtjeve rele.
3.
Më 16.11.2016   në  NS 35/10 kV Gjilan 2 do të shkyçet:
 
·         Dalja 10 kV Dalja e KFOR-it (60061009)  prej orës  16:00 deri në ora  20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.
4.
Më 16.11.2016   në  NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:
·          Dalja 10 kV Kllokoti (61065004)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.
5.
Më 16.11.2016   në  NS 110/35/10 kV Viti do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Germova (61067003)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kabash (Lagjja Kajolli), Drobesh, Germovë, Sadovinë e Jerlive, Gushicë  dhe Vërban.
6.
Më  16.11.2016   në  NS 110/10 kV Gjilan 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV J18 Spitali ( 63000018)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.
Arsyeja: revizion i daljeve 10 kV.
 
Mitrovicë
1.
Më 16.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Qytet dhe Fshatra (73000003)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00
 
Pa energji do të mbesin vendbanimet: TMK-1, TMK-2, Podrangja, Dobçrlluka, Sllatinë, Banjskë, Pasomë, Tërllobuq dhe Smrekonicë.
Arsyeja e shkyçjes: punimi i daljes 10kV nga TS Blinde deri në shtyllën e parë të TL nga kompania G3 Inxhiniering.
2.
Më 16.11.2016 në NS 35/10kV Shupkovci I do të shkyçet:
 
·         Dalja 10 kV  Kqiqi ( 71074002) prej orës 16:00 deri në orën  20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.
·         Dalja 10 kV  Betonjerka (71074004) prej orës 16:00 deri në orën  20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
3.
Më  16.11.2016 në  NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV    Iber Lepenci  (71075012)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët:  Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.
·         Dalja 10 kV Stadioni (71075009)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
4.
Më 16.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Novolani(73000005)   prej orës 12:00 deri ne ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.
·         Dalja 10 kV Kabllat (73000001)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, policia dhe qendra.
·         Dalja 10 kV Nadakovc (73000014)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagja Xhafaj.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
5.
Më 16.11.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV   Prekazi (74000003)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë, Lubavec.
·         Dalja   Qyteti 1 ( 74000009)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Qyteti I”.
·         Dalja 10 kV   Likoci (74000003)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesit.
 
Gjakovë
1.
Më 16.11.2016  në NS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:
·         Dalja 10 kV Piskota (80080008)  prej orës 16:00 deri në ora  20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Piskota  dhe lagjja Dardania (një pjesë).
·         Dalja 10 kV Cermjani (80080012)  prej orës  08:00 deri në orën  12:00 .
 
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Cermjani, Beci, Doblibare, Kralani, Shqiponja, Gergovci, Xhabeli dhe Bardhaniqi.
2.
Më  16.11.2016 në NS 35/10 kV Gjakova II do të ketë shkyçet:
·         Dalja 10 kV Raqe-Moglica ( 81083017)  prej orës  16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Drenica, M.Muhamed Ali, Minatori, Shote Galica dhe fshatrat: Berkoc i Ulët dhe i Epërm, Raqë Moglicë, Firzë, Vogovë, Zhub, Zylfaj, Prush dhe Goden.
3.
Më  16.11.2016  në NS 110/35/10kV Rahoveci do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Qyteti II (82000004) nga ora 16:00 deri në ora  20:00.
 
Gjatë kësaj kohe do të mbesin pa furnizim me  energji elektrike: qyteti 2 -Rahovec.
4.
Më 16.11.2016 në NS 35/10kV Xërxa    do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Denji(82081007) prej orës 08:00  deri në orën 12:00
 
Gjatë shkyçjes të kësaj dalje pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ratkoci, Denji, Dobidol, Çifllaku, Polluzha, Kozmiku, Guri i Kuq, Kramovik, Rakovinë dhe Babovci.
5.
Më 16.11.2016 në NS 35/10kV Malisheva  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Malisheva (82082004)prej orës 16:00  deri në orën 20:00
 
Gjatë shkyçjes të kësaj dalje, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Malisheva.
·         Dalja 10 kV Bellanica (82082005)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralia, Kravasaria, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.
Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.
 
Ferizaj
1.
Më 16.11.2016 në NS 35/10 kV Magurë do të shkyçet:
Dalja 10 kV Burimi (41048004) prej orës 08:00 – 10:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Burimi,  KFOR-i dhe Pompat e Ujit të Aeroportit.
Arsyeja e shkyçjes: punë e planifikuar, rregullimi i kabllos 10kV në shtyllë betoni dhe vendosja e mbrojtësit të kabllos në shtyllë.
2.
Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:
·         . Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe Leskovicë.
·         Dalja 10 kV Kaçanik i Vjeter ( 40043007)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë.
·         Dalja 10 kV Drejtimi 630 ( 40043003)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Lagjja Dushkajë, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.
·         Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)    nga ora 17:00 deri në ora 18:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.
·         Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe ka teqja Policia dhe Kuvendi Komunal.
·         Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00.
 
Gjatë kohes sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.
3.
 
Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevcë, Vërbishtica dhe bizniset private.
 
·         Dalja 10 kV Shterpca 1 ( 40044001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanca, Shtëpia e mallrave.
·         Dalja 10 kV Shterpca 2 ( 40044002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shtërpcës.
·         Dalja 10 kV Molika ( 40044007)    nga ora  13:00 deri ne ora  16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika.
·         Dalja 10 kV Pilana(40044008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.
·         Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 16:00  deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës- te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.
4.
Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçet:
Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes(40040001)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00  
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).
·         Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit, rr Epopeja e Jezercit.
·         Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 16:00 deri ne ora 18:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesore Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.
 
Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00  
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjese), rr. Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.
5.
Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi,Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.
·         Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej ores 16:00 deri ne ora 18:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK etj.
·         Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. “G.Terbeshi”, Talinovci  I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 2 (40041008)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Mineksi.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 3 (40041009)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferplasti.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 (40041010)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Fabrika e gypave.
·         Dalja 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.
·         Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:Rr.”Prizrenit”,Saraishta,Lloshkobare,Llojza,Kosinë,Slivova,Dremjak dhe bizniset private.
 
6.
Më  16.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.
·         Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit Pleshine
·         Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.
Dalja 10 kV Nikadin  (40042007)  prej orës 16:00 deri në ora 18:00
 
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.
·         Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)    nga ora 13:00 deri në ora 17:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërm, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.
Arsyeja e shkyçjes: shkyçje për shkak të punimeve të KOSTT-it.
7.
Më 16.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
 
·         LP 10 kV Sllovia (41000003)   nga ora   08:00 deri ne ora  12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Dobratin, Gushtericë, Livagjë, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.
·         LP 10 kV Banulla (41000012) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllogovci dhe Banulla.
8.
Më 16.11.2016 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Shtimja (41046003) prej orës 16:00 deri në ora  20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit dhe Viva Freshi.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i largpërçuesve.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,333FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles