Videoja e “Baby Shark” u publikua në qershor të vitit 2016 dhe u bë virale falë një sfide kërcimi.

Në nëntor të vitit 2020, videoja arriti 7.04 miliardë shikime dhe u bë videoja më e shikuar në YouTube e të gjitha kohërave, duke e lënën këngën Despacito në vendin e dytë.