28.3 C
Pristina
Sunday, September 26, 2021

Buy now

spot_img

Këto janë vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës më 28 janar

KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëvë në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.01.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llausha ( Kodi: 14000013)  prej orës 10:30 deri në orën 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e shtyllave në L.P 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.01.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci ( Kodi: 14000012)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, një pjesë e  Bradashit, Katunishta

Arsyeja e shkyçjes: Ngritja e shtyllave të TM dhe  energjizimi i rrjetit, 10(20) kV  , LOT 2 Podujeva  nënprojekti Katunisht- Punime nga firma Monting.

Peja

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.01.2017 në  NS 110/10kV Peja 2 do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fsh.Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponija, një pjesë e Ramunit, Gllaviqica, Kerstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e that, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi i 3 shtyllave TM, izolatoreve VHD dhe pastrim linje

Gjilani

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  28.01.2017  në NS 110/10 kV  Kamenica do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ropotova ( Kodi : 62000014)  nga ora  11:00 deri në ora  15:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenovci, Ferma e Pulave, Ropotova, Tomance, Panqella, TS Petriti, Ranilluk , Hodevci, Rajnovci, Bozhevci, Busavata, Migonovci,

Arsyeja e shkyçjes: Ndrrimi i 3 shtyllave TM dhe Izolatorëve

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.01.2017 në NS 35/10kV Ferizaj 3  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Gaqka ( Kodi :40042002)    nga ora 09:00 – 09:15 dhe prej 15:45-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaqka

Arsyeja e shkyçjes: Montimi I Ormanit të TU të TS Vrella- Greme

Mitrovica

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.01.2017 në NS 35/10kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shipoli ( Kodi :71075001)    nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Rr Muhaxhirve , Rr Safet Ajeti , Rr Bekim Doroci ,Rr Arta Bubulina ,Rr Bajo Topolli ,fsh Shipol ,fsh Vaganicë, fsh Vërrnicë, fsh Pirqë, fsh Frashër I Vogël

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave 10kV.

Prizreni

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.01.2017 në NS 35/10kV Theranda do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Reshtani ( Kodi :32039006)    nga ora 09:00 – 12:00 dhe nga ora 15:00 – 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Reshtani, Rr. e Suharekes, Lagjia te Kalldrami, Sharra Reshtani, Lagja Bajraktari , Rr. Skenderbeu, Therrande te varrezat.

Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2015“  LOT 4 Prizren, arsyeja energjinizimi i TSB se re. Punime nga Firma Montcomerce.

2.

Më 28.01.2017 në NS 110/10kV  Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dardania ( Kodi :31000017)    nga ora 11:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rrugët: Adem Jashari, Bekim Berisha Abeja, Azem Bejta, Ukë Bytyqi,   Nazim Kokollari, Muharrem Bajraktari,   Xhevë Lladrovci, Kadri Zeka, Xhemajl Fetahu, Xhemajl Mustafa,  Ibrahim Thaqi, Dalmatët, Enver Dugagjini,  Muhamet Qami, Fazli Grajqevci,  Gjin Muzaka, Balshajt, Azem Galica, Gërqar,  nje pjesë e F.sh Lubizhdë, Afariste   “Dafina” , Jusuf Sukaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e  TSSH 100 kVA në NPT “Fevzi”.Punime nga firma Erpoëer

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,956FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles