19.3 C
Pristina
Tuesday, September 28, 2021

Buy now

spot_img

Këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Komunikata e plotë:

Prishtinë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J5 Bardhosh (Kodi:13000001)  prej orës : 10:30 deri në orën : 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blinda Bardhosh , Truda , Milevci , Bernica e eperme , Siqeva , Bernica e Eperme 2 , Kolegji Eurosporti , Albi , Berlini .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e shtyllave ne LP 10 kV .

2.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J6 Rezervaret-KFOR (Kodi:13000002)  prej orës : 10:30 deri në orën : 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kulla Bardhosh , Bernica 1 , Bernica 2 , Kulla Bardhosh 2 , Drenofc , Barileve , Prugofc , Kodra e Trimave , Kuvilab , Bernica e Ulet .

Arsyeja e ndërprerjes : Premontimin e shtyllave ne LP 10 kV .

3.

Më 30.01.2017 në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi:14000013)  prej orës : 10:30 deri në orën : 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnice e ulet , Llaushe , Llaushe Oracet , Deberdol , Zakur , Zakut , Kerpimeh , Metehi , Repe , Pollat , Dvorishte , Silevic , Brec , Murgu , Zhiti , Sllatine .

Arsyeja e ndërprerjes : Premontimin e shtyllave ne LP 10 kV .

4.

Më 30.01.2017 në TS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi:16021004)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obri , Antena e Vales , Obri Mulliqet , Terdefc , Shtrubullova 1 , Shtrubullova 2 , Krajkove , Damanek , Baice , Shtrubullove , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja dhe promontimi i shtyllave .

5.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi:16021004)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obri , Antena e Vales , Obri Mulliqet , Terdefc , Shtrubullova 1 , Shtrubullova 2 , Krajkove , Damanek , Baice , Shtrubullove , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja dhe promontimi i shtyllave .

6.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Nr. 25 Karadaku-Vreshtat (Kodi:1100008)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karadaku I , Karadaku II , Ilirida III , Antena PTK , Tauk Bashqe , Vreshtat , Kasollat , Kolovica e re , Kolovica e vjeter  .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i ormanit .

7.

Më 30.01.2017 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Komorani (Kodi:16023007)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani , Komorani Koperativa , Komorani Qendra , Komoran Shkolla , Komoran Berishtet , Komoran Zogu , Zabeli i Larte , Ujesjellesi Prishtina , Ibriqet , Komoran Qendera 2 .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i ndarësit në Trafoshtyllë .

8.

Më 31.01.2017 në TS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Nr. 25 Karadaku-Vreshtat (Kodi:11000008)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karadaku I , Karadaku II , Ilirida III , Antena PTK , Tauk Bashqe , Vreshtat , Kasollat , Kolovica e re , Kolovica e vjeter  .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i ormanit .

9.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Badovc do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Hajvalia (Kodi:10014002)  prej orës : 11:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvalia I , Qoliqet , Hajvalia Xhamia , Pacollet , Pacollet Rezidenca , Kontinierat , Obj. Banimi Pacolli , Hajvali , Ministria per Komunitete dhe Kthim , Emin Pacolli Kompleks Banesore .

Arsyeja e ndërprerjes : Zhvendosja e shtylles 12/60 dhe montimi I izolatorve .

Prizren ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 31.01.2017 në TS 110/35/10 kV Prizereni 1 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ortakolli 1 (Kodi:30000002)  prej orës : 10:00 deri në orën : 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ortakolli IV , Ortakolli IX , Ortakolli X , Ortakolli V , Ulqini i ri , Sadri Hoxha , Xhamia e Millanoviqeve .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit ne shtylla te reja te TM .

2.

Më 31.01.2017 në TS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Levisha (Kodi:31000012)  prej orës : 10:00 deri në orën : 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha , Sporti , Nejgoshi , Aradha e Sharrit , Ujesjellesi , Posuko , Jabllanica . HC .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit ne shtylla te reja te TM .

3.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kamenica (Kodi:31000029)  prej orës : 10:00 deri në orën : 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica II , Kamenica III , Petrova I , Petrova II , Et’hem Trade , Arbane , Gjimnazi Loylola , Petrova III , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i shtyllave dhe bartja rrjetit ne shtylla te reja te TM .

Peja ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Kastrati (Kodi:51000007)  prej orës : 09:00 deri në orën : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Bajrush Lajqi , TS Dardania , TS Orasha , TS Hervoqi , TS Llozhan , TS Zllapeku , TS Duboqak , TS Kastrat , TS Kastrat Kulla , TS Kastrat Kisha , Babiqi , Pishtani , Belinca , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Renovimi i TS dhe kontrollimi per vaj .

2.

Më 31.01.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Loxha (Kodi:51000008)  prej orës : 09:00 deri në orën : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qerhane , Loxha 1 , Loxha 2 , Graboci , Raushiq , Raushiq IV , Raushiq III , Strellce , Raushiq Kulla , Lubeniq , Qyshk , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Renovimi i TS dhe kontrollimi per vaj ne TS .

3.

Më 31.01.2017 në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002)  prej orës : 09:00 deri në orën : 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavci , Gjurgjevik i vogel , Gjurgjevik I , Kerrnica , Shtupell , Binqa , Grapci , Grapci I , Grapci II , Shtupel Blakaj , Baci , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i ormanit TU, bazave dhe sig TM .

Gjilan ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 30.01.2017 në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV LP Industrial (Kodi:61065005)  prej orës : 11:00 deri në orën : 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Te Zahiri , Mogille , Mogille Kulla , Mogille Ujesjellesi , Kllokot , Leo Com , Migros , Ero Rabi , Konsumatoret Komerical .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i i ndarsit linjeor dhe 1 shtylave TM dhe Izolatoreve .

2.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi:61065014)  prej orës : 11:00 deri në orën : 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Pompa , Piraj , Ramajt , Halabaku , Alidemte , Shaipi , TS Fundi , TS Ramjan , Ramjan , Ramjan Xhamia , Ramjan Shkolla , Zukaj , Pozheran , Lubishtant Pozheran , Pozheran Mulliri .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i i ndarsit linjeor dhe 1 shtylave TM dhe Izolatoreve .

Mitrovicë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Shupkovci do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Shala (Kodi:71074001)  prej orës : 10:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Azbesti , Reke , Kulla Reke , Tuneli I , Tuneli II , Tuneli II , Rahove , Boletine , Kutllovc , Mazhiq , Trepqalite , Rasahn I , Rashan II , Rashan III , Terstene , Dedi , Zijaq , Zabergje , Selac I , Selac II , Pompat  e Ujit , Melenice .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e shtyllav të 10kV .

2.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004)  prej orës : 10:00 deri në orën : 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topanica , Shipoli , Deliqet , Shefqeti , Te Tuneli , Bajri , Kfori , Frasher , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Vendosja e shtyllav të 10kV .

Gjakovë ,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 30.01.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi:80080006) prej orës : 10:00 deri në orën : 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Janosh II , Kulla Shishmon , Deve Pompa , Morine , Ferma , Dogana , Morina , Meje , Madanaj , Rrypaj , Orize , Ramoc , Konsumatoret Komercial

Arsyeja e ndërprerjes : Montimi i ndarsit linjor me baza ne TS – Trakaniq 1, TS-Beci (te Shpend Shabani)  revizionimi i oramnit TU (ndrrimi I nërpresave, bazamenteve siguresav TU), kontrollimi-shtimi I trafovajit, pastrimi I hapsires jasht dhe mbreda TS-it.

2.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Cermjani (Kodi:80080012) prej orës : 08:00 deri në orën : 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhaniq , Ipko , Rashkoc , Bledi , Kulla Vraniq , Bec I , Bec II , Gregoci , Zhabel , Zhabel Plak ,Cermjan , Cermjan Sharra , Cermjan Kulla , Meqe , Doblibare , Krelan , Konsumatoret Komercial .

Arsyeja e ndërprerjes : Revizionimi dhe montimi i ndarsit linjor TM ne TS – Doblibare (Restaurant), TS-kulla BEC revizionimi i oramnit TU (ndrrimi i nërpresave, bazamenteve siguresav TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapsires jasht dhe mbreda TS-it.

3.

Më 30.01.2017 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi:81000004) prej orës : 11:00 deri në orën : 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Fshej , Pompa , Rogova , Toning , Jazi , Rogova I , Rogova II , Kushavec , Pompa Rogove , Mulliri , Faik Hoti , Smaqi , Fshaj , Muhader .

Arsyeja e ndërprerjes : Ndrrimi i shtyllave TM ne fshatin Ujz, TS Daneze Rogove  revizionimi i oramnit TU (ndrrimi I nërpresave, bazamenteve siguresav TU), kontrollimi-shtimi i trafovajit, pastrimi i hapsires jasht dhe mbreda TS-it.

4.

Më 30.01.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Pataqani (Kodi:82000001) prej orës : 09:00 deri në orën : 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Pataqani i larte , Pataqani i ulet , Pompat Ujit Drenoc , Vrajaka I , Vrajaka II , Bertatini , Varjka , Drenoci , Sanoci , Repetitori , Zatriqi , Pastasela I , Pastasela II , Ipko .

Arsyeja e ndërprerjes : Verifikimi vajit dhe shtimi vajit ne TS Vrajaka I dhe II .

5.

Më 31.01.2017 në TS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Malisheva (Kodi: 82082004) prej orës : 08:00 deri në orën : 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Refoma Malisheve , Te KEK , Kuvendi Komunal , Lagjja Matoshi , Minolli , Viva Fresh , Lagjja Guri , Burimi I , Burimi II , Lagjja e re , Malisheve Qyteti , Banesat te Shtepia e Shendetit .

Arsyeja e ndërprerjes : Intervenim ne TS Minollt riparimi i ormanit te TS .

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
2,956FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles