28.3 C
Pristina
Friday, May 27, 2022

Buy now

spot_img

Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë

KEDS njofton se nesër pa rrymë do të mbeten këto vende:

KEDS njofton, transmeton Koha.net, se nesër do të mbeten pa rrymë këto vende:
Prishtinë
1.
Më 30.11.2016 në TS 220/35/10kV Podujevë do të shkyçet:• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në orën 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obranç 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.
Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, premontimi i shtyllave 10 kV.
2.
Më 30.11.2016 në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:• Dalja 10 kV Komorani ( Kodi: 16023007) prej orës 11:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushnik (një pjesë).
Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm.
3.
Prej 30.11.2016 deri më 02.12.2016 në TS 35/10kV Badovc do të shkyçet:• Dalja 0.4 kV Hajvali xhamia ( Kodi: 10014002028) prej orës 11:00 deri në orën 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Hajvalia te xhamia.
Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, vendosja e kabllos ajrore në shtyllat e montuara sipas projektit MMO.
Mitrovicë
1.
Më 30.11.2016 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:• Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:30 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, do të ndërrohen shtyllat në nivelin e tensionit të mesëm.
Ferizaj
1.
Më 30.11.2016 në NS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet: • Dalja 10 kV Zjarrfiksat (QMI) (Kodi: 41047008) prej orës 11:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Rexhep Bytyqi dhe TS Zjarrfikësit.
Ndërprerje e domosdoshme për të siguruar furnizim të pandërprerë, ndërrimi i ndërprerësit në kthinën 10 kV.
Ndërprerje për investimet me kërkesë të kontraktorëve
Gjakovë
1.
Më 30.11.2016 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:• Dalja 10 kV Skivjan (Kodi : 80080009) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Osek Hyla (një pjesë), Skivjani, Planqori, Hereqi, Dujaka, Novosella e Ulët, Novosella e Epërme, Janoshi dhe Biteshi.Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it, Projekti i Investimeve në LP 10 kV.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,333FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles