“Veç duhet të kërkohet cila barnatore është në kujdestari, e kujdestaria është shumë e qëlluar deri në orën 21:00, gjithkush merr. Por ka raste që iu duhen barna edhe më vonë, ja në spital apo andej e këndej dhe duhet të ketë kujdestari të tjera barnatore që funksionojnë, kështu është edhe në vendet tjera”, përfundon ai, raporton Tv Dukagjini.

Zbatimi i orareve sipas rregullores nga barnatoret e kryeqytetit ka nisur më 23 tetor.