30.2 C
Pristina
Saturday, June 25, 2022

Buy now

spot_img

Ministria e Shëndetësisë shpall konkursin për specializime të reja

Ministria e Shëndetësisë në pajtim me Ligjin për Shëndetësi Nr. 04/L-125 dhe Udhëzimin Administrativ mbi Shkollimin specialistik 10/2014, në bazë të propozimit të Bordit Qendror për Shkollim specialistik (BQSHS) dhe pas aprovimit nga Kabineti i Ministrit, shpall konkurs për ndarjen e 224 specializimeve dhe kuotave.
·         QKUK dhe QKUSK …………………………………………………….. 17 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës ………………………………… 9 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit …………………………………… 4 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Gjakovës………… ……………………….. 5 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Pejës ………………………………………… 4 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Gjilanit …………………………………….. 6 specializime;
·         Spitali i Përgjithshëm i Ferizajt……………………………………… 8 specializime;
·         Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKShPK)……… 5 specializime;
·         Minoritetet …………………………………………………………………… 5 specializime;
·         Departamenti Shëndetësor i Burgjeve ………………………….. 8 specializime;
·         KPSh – Mjekësi Familjare …………………………………………… 96 specializime;
·         Volunter …………………………………………………………………….. 57 specializime;
·         Totali………………………………………………………………………… 224 specializime.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,361FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles