11.6 C
Pristina
Monday, March 20, 2023

Buy now

spot_img

Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

Në ditët në vijim, KEDS ka njoftuar se do të bëjë disa punime.

Punimet janë si në vijim:

17.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NgaTS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:30 deri ora  15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i   shtyllave të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit te vjetër 0.4 kV.

18.03.2023

                                         Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Vendosja dhe premontimi i shtyllave.

Gjakovë

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pataqani ( Kodi: 82000001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i   shtyllave  të tensionit të mesëm.

18.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuader të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

18.03.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10(kV) Shkabaj (kodi:15019002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 17:30 deri 18:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq- një pjesë, Reforma, dhe Al Petroli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV AGROKOR (kodi: 15019002160nga ora 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV American School of Kosova” (kodi: 15019002223nga ora 09:00 deri në ora 18:00

NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët (kodi: 15019002227nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: AGROKOR- Bedri Hamiti, Flakron Hoxha”American School of Kosova”, Shkabaj te Llapashticët.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Artikuj të ngjashëm

50,000FansLike
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img