-7.4 C
Pristina
Wednesday, January 26, 2022

Buy now

spot_img

Numra me rëndësi

Numra me rëndësi

Numrat e telefonit të disa prej shërbimeve të rëndësishme në kryeqytet

Policia  92 (me mobil 112-92)

Stacioni 1 (038 504 604 5059)

Stacioni 2 (038 504 604 6748)

Stacioni 3 (038 504 604 6796)

Stacioni 4 (038 504 604 2997)

Zjarrfikësit 038 603 005; kujdestaria: 93, 044/193 dhe 049/933

Emergjenca 94

Shtëpia e shëndetit 038 223 863

QKU 038 500 600; Drejtoria e kirurgjisë 3232; Urologjia 3126; Neurokirurgjia 3055 dhe 3104; Neuropsikiatria 2833; Intenziva 3572; Radiologjia 2310; ORL dhe Klinika e syve 3401; Klinika Interne 3538; Stomatologjia 2220; Gjinekologjia 3718; Klinika Infektive 2514; Ortopedia 3438; Pediatria 3924; Transfuzioni 2746

Distribucioni i KEK-ut (kujdestaria) 038 227 842

Ujësjellësi \”Batllava\” 038 603 211 (0 – zyra për konsumatorë; 1 – dispeçerët dhe 2 – kujdestaria).

Higjieno-Teknika 038 554 143

Termokosi 038 543 210

PTK 977 (për telefoni fikse); 988 (për informata); 548 367 (Vala 900); 038 535 353 (shërb. për kujdesin ndaj kons.)

Komuna 038 230 900 (centrali);

Inspeksioni 038 231 760

KMDLNJ 038 249 006

QMGF 038 246 051; 044 665 655

Kryqi i Kuq i Kosovës 038 221 427

Kryqi i Kuq Ndërkombëtar 038 249 114

Stacioni i trenit 038 536 355

Stacioni i autobusëve 038 550 011

Urgensi 044 124 608

Mirëmbajtja e banesave 540 014

Drejtorati për mbrojtje civile dhe emergjente 038 245 666 dhe 038 245 777

Teatri kombëtar 038 224 406 dhe 038 549 808

Teatri Dodona 038 230 623

Teatri Oda 038 246 555

Kino ABC 038 243 117

Kino ABC-1 038 222 086

Galeria e Arteve 038 227 833 dhe 038 225 627

Galeria e Ministrisë së Kulturës 044 146 300

Aeroporti 038 5958 123; 038 5958 160; 038 5958 161

Ombudspersoni 038 501 401; 038 545 303 dhe 038 548 087

Bankat

Procredit Bank 038 555 555

Raiffeisen Bank 038 222 222

NLB Prishtina 038 234 111 dhe 038 223 976

Banka për Biznes 038 244 666

Banka Ekonomike 038 225 353

Banka Kombëtare Tregtare 038 666 666

TEB 038 230 000

Taxitë

Victory 038 555 333 dhe 044 111 222

Radio Taxi RGB 038 515 151 dhe 044 151 515

Taxi London 044 300 300

Radio Taxi Roberti 038 500 006 dhe 044 123 660

Radio Taxi V.I.P. 038 500 444 dhe 044 333 444

Taxi Geti 044 111 777

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,136FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles