0.2 C
Pristina
Saturday, January 28, 2023

Buy now

spot_img

Pallati i Drejtësisë pa ajër, Supremja kërkon objekt me qira për t’u larguar nga aty

Gjykata Supreme është duke kërkuar një objekt me qera për t’u zhvendosur, pasi vazhdimisht janë ankuar se në Pallatin e Drejtësisë nuk ka ajër.

Sipas ftesës publike, objekti duhet të jetë më së paku 1 mijë e 500 metra katrorë.

“Sekretariati i Këshillit Gjyqësor i Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se kërkojmë objekt me qira për “Gjykatën Supreme në Prishtinë përmes Ftesës Publike…”, thuhet në njoftim.

Kjo gjykatë po kërkon: një zyrë për kryetarin, 19 zyra për gjyqtarë, 1 zyrë për administrator, 15 zyra për administratë, 1 për shkrimore, 1 për arkiv, një për sallë gjykimi dhe një zyrë si hapësirë ndihmëse.

“Ofertat e nënshkruara dhe të mbyllura në zarf mund të dorëzohen ne zyrat e SKGjK brenda 7 dite nga dita e publikimit, ora 14:00 ndërsa hapja e ofertave bëhet ne te njëjtën ore”, thuhet në njoftim.

Artikuj të ngjashëm

50,000FansLike
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img