“Ka pasur pak toksicitet, negativitet. Sado që kam ndenjur i heshtur dhe nuk kam reaguar por brenda e kam parë, ajo ka qenë njëra nga arsyet që kam thënë ndejta sa ndejta por që duhet tani të dalë. Me të vërtetë jam kënaqur aq sa kem ndenjur”, tha në vazhdim moderatori.

Foto: Screenshot/Instagram

Pas largimit të ish-basketbollistit, në BBVK hynë disa banorë të rinj të fushave të ndryshme.

Himena, Atdhe Xheravina dhe Bruno – disa nga emrat që u bënë pjesë e Big Brother.