10.1 C
Pristina
Friday, December 1, 2023

Buy now

spot_img

Posta e Kosovës me pulla postare për Çerdhet dhe kopshtet e fëmijëve

Posta e Kosovës ka lansuar pullat postare, që i dedikohen edukimit dhe arsimimit parashkollor me titull “Çerdhet dhe kopshtet e fëmijëve”.

Sipas njoftimit, me pamje të tri pullave postare, prezantohen grupmoshat e fëmijëve në çerdhet dhe kopshtet sipas politikave edukativo-arsimore të vendit tonë.

“Përmes lojës dhe aktiviteteve të ndryshme në çerdhe, të vegjlit tanë fillimisht zhvillojnë shkathtësitë bazike të jetës, socializohen dhe njihen me disa koncepte bazë, përfshihen në eksperienca të reja, në sajë të aktiviteteve që mund të mos i kenë provuar më pare”, thuhet në komunikatën e Postës.

Posta e Kosovës me imazhet e këtyre pullave postare afirmon të drejtat e fëmijëve të mbarë botës.

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

50,000FansLike
- Marketing -spot_img
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img