1.9 C
Pristina
Saturday, December 4, 2021

Buy now

spot_img

Prishtinë: Vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër

Për shkak të punimeve të cilat po zhvillohen në rrjet, KEDS njofton konsumatorët se gjatë ditës së premte do të mbesin pa energji elektrike disa zona në komunen e Prishtinës.
Sipas një njoftimi për media, gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin zonat si:
1.
Më 12.08.2015 ( e premte ) në TS 35/10 kV Badovc do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Mramor – Slivovë (Kodi:10014001) prejë orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Vitia e Marecit, Busia dhe Zllasha.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, ndërrimi i transformatorit 10/0.4 kV.
2.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:
· Dalja 10 kV J31 Ndriqimi Publik (Kodi: 19000031) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ndirçimi Publik
3.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të shkyçet:
· Dalja 10 kV J10 Përparimi (Kodi: 10000005) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zona Industriale e Fushë- Kosovës, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjerka.
· Dalja 10 kV J16 Kalabria 2 (Kodi: 10000007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Kalabria (një pjesë).
4.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Prishtina III do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Nr. 10 Fuat Pash Dibra (Kodi: 10011007) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Diellit (një pjesë) dhe rr.Fuat Pashë Dibra.
5.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:
· Dalja 10 kV J09 Llukari (Kod: 13000004) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasn punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sinidolli, Llukari, Makovci, Butovci .
· Dalja 10 kV J24 Xhamia llapit II (Kodi: 13000014) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja te Xhamia Llapit.
· Dalja 10 kV J19 Kodra e Trimave 8 (Kodi: 13000016) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave
· Dalja 10 kV J10 Shaban Shala (Kodi: 13000017) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Shaban Shala (Kodra e Trimave).
6.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Podujeva 1 (Kodi: 14000001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi i Qytetit dhe Qendra e Qytetit.
· Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi, Sh.f. Shaban Shala.
· Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Penuhë, Godishnjak, Lluzhan, Shakovicë, Sallabajë, Majac, Zhegrovë, Lupç, Popovë, Tenezhdoll, Vranidoll.
· Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedime, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.
7.
Më12.08.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Batllava do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Ujësjellësi Pompat.
8.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Sharbani, Ballabani, Radasheci, Fabrika e Ujit.
· Dalja 10 kV Keqekolla (Kodi:14016004) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekollë, Hajkobille, Dabishevci, Gllogovicë.
9.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Prugovc (Kodi:15019008) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovc, Leban, Besi.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Mazgiti do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Orllati (Kodi:16021005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zabeli, Shtrubullov, Vukovc, Potok, Llapushnik, Arllat, Negroc, Vuçak, Gjergjicë, Tërpezë, Berishë, Novosellë, Divlak, Kleqkë.
· Dalja 10 kV Vasileva (Kodi:16021006) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Poklek dhe Vasilevë.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
10.
Më 12.08.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:
· Dalja 0.4 kV Qagllavica 1 (Kodi:19000034033) prej orës 12:00 deri në orën 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Çagllavicë (një pjesë).
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e punëkryersit, në bazë të pëlqimit elektro-energjetik, të lëshuar nga ana e KEDS-it.
11.
Më 12.08.2015 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:
· LP 10 kV J05 Bardhosh (Kodi: 13000001) prej orës 10:00 deri në orën 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhosh, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharban (një pjesë).
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, ndërrimi i transformatorit 10/0.4 kV.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,042FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles