0.2 C
Pristina
Saturday, January 28, 2023

Buy now

spot_img

Projekti për sigurinë e ujit dhe mbrojtjen e kanalit, Ibër Lepenci fton ofertuesit

Qeveria e Kosovës ka marrë financim nga Banka Botërore për koston e Projektit për Sigurinë e Ujit dhe Mbrojtjen e Kanalit dhe synon të përdorë një financim të të ardhurave për pagesat për një kontratë për Punimet për Rehabilitimin e Kanalit të Ibër Lepencit.

N.H. Ibër Lepenc tani bën ftesë për oferta të mbyllura nga ofertuesit e kualifikuar për Rehabilitimin e Kanalit të Ibër Lepencit.

Më poshtë ftesa për ofertë:

Ftese-per-oferte-Punet-e-mbetura-per-Rehabilitmin-e-Kanalit-kryesor-te-Iber-LepencitDownload

Invitation-for-Bids-Balance-Rehabilitation-Works-for-Iber-Lepenc-CanalDownload

Poziv-za-ponude-Preostali-rehabilitacioni-radovi-na-Kanalu-Ibar-LepenacDownload

Artikuj të ngjashëm

50,000FansLike
- Marketing -spot_img

Artikujt e fundit

- Marketing -spot_img