28.3 C
Pristina
Friday, May 27, 2022

Buy now

spot_img

Vendet që do kenë ndërprerje të rrymës nesër

KEDS-i ka njoftuar konsumatorët për ndërprerjet e radhës së energjisë elektrike.
Sipas  njoftimit disa zona në komunat e Kosovës do të mbesin pa energji elektrike ditën e nesërme, për shkak të mirëmmbjtjes së rrjetit nëpër distrikte.
Njoftimi i KEDS-it
Ferizaj
1.
Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:
·          Dalja 10 kV Pylltaria(40043004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kërbliq dhe   Leskovicë.
·         Dalja 10 kV Kaçanik i Vjeter ( 40043007) nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë dhe Begracë,
·         Dalja 10 kV Drejtimi 630 ( 40043003)  nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.
·         Dalja 10 kV Voskopoja ( 40043001)   nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Voskopojë, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez),Vatë, Nikaj dhe bizniset private.
·         Dalja 10 kV Qyteti( 40043005)   nga ora 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr. UÇK, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe kah teqja Policia, Kuvendi Komunal.
·         Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.
2.
 
Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Shtërrpca do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Breza ( 40044004)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.
·         Dalja 10 kV Shterpca 1 ( 40044001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanca dhe Shtëpia e mallrave.
·         Dalja 10 kV Shterpca 2 ( 40044002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: qendra e Shtërpcës.
·         Dalja 10 kV Molika ( 40044007)    nga ora  13:00 deri ne ora  16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS Repititori, TS Shkolla e Skijimit, TS Kulla dhe TS Hotel Molika.
·         Dalja 10 kV Pilana(40044008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.
·         Dalja 10 kV Gotovusha(40044005) prej orës 16:00  deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërrpcës -te shkolla dhe OSBE-ja, Biti e Ulët dhe e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoc, Viqë, Firaj dhe Brod.
3.
Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçet:
Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes(40040001)   nga ora  16:00 deri në ora  18:00  
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).
·         Dalja 10 kV Sherret ( 40040003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″  (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.
·         Dalja 10 kV Emin Duraku(40040002) prej orës 16:00 deri ne ora 18:00
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: rrugët Emin Duraku e Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.
Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemasë(40040004)   nga ora  16:00 deri ne ora  18:00  
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjese), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.
4.
Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaj,  një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.
·         Dalja 10 kV Kosovatransi(40041004) prej ores 16:00 deri ne ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK etj.
·         Dalja 10 kV Kosovapetrolli ( 40041003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci  I Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe bizniset private.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 2 (40041008)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Mineksi.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 3 (40041009)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Ferplasti.
·         Dalja 10kV Fabrika e Gypave 4 (40041010)nga ora 16:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë: Fabrika e gypave.
·         Dalja 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe  Barakat.
·         Dalja 10 kV Betoni ( 40041002)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobarë, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.
5.
Më  18.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj III do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Varoshi ( 40042005)    nga ora 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.
·         Dalja 10 kV Doganaj ( 40042004)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e ujit Pleshinë.
·         Dalja 10 kV Gaqka ( 40042002)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.
Dalja 10 kV Nikadin  (40042007)  prej orës 16:00 deri në ora 18:00
Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr. Varoshi dhe Qiraxhitë.
·         Dalja 10 kV Jezerci ( 40042003)    nga ora 13:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Manastirci, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KOSTT-it, punime në NS 110/35/10 kV Bibaj.
Prishtinë
1.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Artana do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Kolonija e vjeter (Kodi: 60024001) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Kolonia e Vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenoviku dhe Qeranoviku.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it , Revizion ne LP 10 kV .
2.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Nr.6 Ibrahim Banushi (Kodi: 11000001) prej orës  12:00 deri në orën 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjika, Shtëpia e Pleqëve.
·         Dalja 10kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (Kodi: 11000009) prej orës  16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Tophane, afër Tjegullores, rr.Vushtrrisë.
 
·         Dalja 10kV Nr.27 Normalja (Kodi: 11000010) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Rr.Laberia, Rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Germia, AUK.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
3.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prishtina 3  do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Nr.5 Xhemajl Ibishi (Kodi: 12000001) prej orës  08:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë, Dragodani (një pjesë).
·         Dalja 10kV Nr.22 Remonti Kabllovik (Kodi: 12000015) prej orës  12:00 deri në orën 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Remonti, rr. UÇK (një pjeëe), Jakove Xoxa dhe Meto Bajraktari.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
4.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10kV Prishtina 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10kV J7 Baci Petroll (Kodi: 13000003) prej orës  12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi, Baci Pertoll, Truda, Milevci, Bërnicë e Epërme, Siqeva dhe Sharbani.
·         Dalja 10kV J9 Llukari (Kodi: 13000004) prej orës  08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatra: Llukar, Makovc dhe Sinidolli.
·         Dalja 10kV J11 Kodra e Trimave 11 (Kodi:13000005) prej orës  16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesint: Kodra e Trimave (një pjesë)  dhe Kodra e Trimave 11.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
5.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi:14000003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.
·         Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 14000006)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci, Sillosi.
·         Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdolë, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
6.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10(20) kV Koliq do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Koliq (Kodi: 14016002) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
7.
Më  18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004)   prej orës 12:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.
·         Dalja 10 kV Vragoli (Kodi: 15018007)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.
·         Dalja 10 kV Apollonia (Kodi: 15018015)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë, Banesat e reja Fushë- Kosovë.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
8.
Më 18.11.2016 ( e Premte ) në TS 110/10kV Prishtina 7 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV J39 Fabrika e Kasetave ( Kodi: 19000039)  preje orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e Kasetave, Hajvali- Vorret dhe Busia Petroll.
·         Dalja 10 kV J40 Hajvalija ( Kodi: 19000040)  preje orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvali Shkolla , Hajvali Policia , Hajvali Ulzat 1 , Hajvali Ulzat 2 , Mili Hajvali .
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
9.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
 
Dalja 10 kV Zabeli i Ulët ( Kodi: 16023006)  preje orës 16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabel i ulet , Shtrubullove (një pjesë), Vukofc, Korretië (një pjesë).
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
10.
Më 20.11.2016 ( e dielë ) në TS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
·        Transformatori Energjetik T1 (Kodi: 140)   prej orës 06:00 deri në orën 12:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi i Qytetit, Qendra, Spitali, Kombinati, Bankosi, Sh.F. Shaban Shala, Brecalitë, Te Tregu i Shtazëve, Viadukti, Ina e vjetër, Sillosi, Kulla Te Sabiti, Shtëpia e Shëndetit, qyteti, Agroprodukti, Surkishi, Balloci, Lladoci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkoci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakinicë, Turiçicë, Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqa, Pakashtica, Dumnica, Llausha, Doberdoli, Zakuti, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevci, Pollata, Dvorishta, Sllatina, Reçica, Zhitia, Sylejvica, Breca, Tërnavica, Murgulla dhe Marincë.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KOSTT-it. Kjo shkyçje bëhet për të mundësuar kushte të sigurisë gjatë montimit të grupeve matëse në kufirin elektrik KOSTT-KEDS në anën 10 kV.
 
 
Prizren
1.
Më  18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/35/10kV Prizereni 1 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Bodrumi ( Kodi: 30000014)  preje orës 12:00 deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha , Nasheci I, Nasheci II, Mazreku, Kojusha, Nasheci, Gurshita, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
2.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10kV Prizereni IV do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Shkolla Normale (Kodi: 30033004)  prej orës  16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shkolla Normale, Lagjja Bajram Curri, Lagjja Tusus.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
 
3.
Më 18.11.2016 ( e Premte ) në TS 35/10kV Pirana do të shkyçet:
·         Dalja 10kV Komuna Mamushë (Kodi: 30034005)  prej orës  08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Sërbica e Ulët dhe e Epërme, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
4.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10kV Dragash do të shkyçet:
 
Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rapqë e Ulët dhe e Epërme, Fabrika Meka dhe Brezne.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
5.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
6.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.
·         Dalja 10 kV  Shtepia e Armates (Kodi: 31000023) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Armata Popullore, banesat dhe rrugët: Asdreni, Mostari dhe Durmish Asllani.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
Pejë
1.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Instituti II (Kodi: 50000001)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Instituti I/1 , Instituti II, Instituti V dhe Standard.
·         Dalja 10 kV Qyteti I (Kodi: 50000003)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ringovi 1, 2, 3, Krivogllava 1 dhe 2.
·         Dalja 10 kV F. e Pejes (Kodi: 50000009)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Qunguri, Elsa, Nabërgjani, Lluga, LLabjani dhe Bllagaj.
 
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
2.
Më 18.11.2016 ( e Premte ) në TS 35/10 kV Gurrakoci do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Gurakoci (Kodi: 50052002)   prej orës 12:00deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gurakoci, Gurakoci Kulla, Gurakoc 35 i vjetri.
·         Dalja 10 kV Zallaqi (Kodi: 50052003)   prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gurakoc, Prekallë, Zabllaq, Zallqi, Osojan, Drejë dhe Tupeq.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
3.
Më  18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV 7/2 (Kodi: 51000016)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  TS 7/1 , 7/2 , 7/3 , 7/4 , Xhamia e Kuqe.
 
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
4.
Më  18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Klina do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Mahalla (Kodi: 52056003)   prej orës  12:00 deri në 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Mahalla.
·         Dalja 10 kV Zajmi (Kodi:  52056004)   prej orës  08:00 deri në 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Videja 1, Polcë 1, Zajm, Deiq, Dugujevë, Bogshiq, Grabanicë, Dollovë dhe Gradovica.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
5.
Më18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.
·         Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shaptej, Lumbardhi, Irzniqi, Ratishe, Gramaqeli dhe Mazniku.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
6.
Më 18.11.2016 , në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Deçani (53000003)  prej orës 08:00 deri ne ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Carabregu i Epërm Epërm- Dautajt, Carabregu i Epërm, Carabregu i Ulët Ramosaj, Deçan spitali, Demhasajt, Deçani, Ledina, Ramosaj 2, Jasiqi Bnita, Valerina, Hazeraj2, Deçani2, te KEDS-i, Lagjja Lataj,Hazeraj1, TMK, Gjimnazi, Gështenja.
Arsyeja e shkyçjes: punime në projektin  Lot 3 Peja 2016.
7.
Më 19.11.2016 ( e shtune ) në NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010)   prej orës 10:00 deri në ora 13:00 dhe prej orës 16:00 deri në ora 17:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshku, Al Petroli, Pavlani, Zahaqi, Fabrika e Duhanit Dukagjini, Sferka e Thatë, Gurbardhi dhe Ntp Alba.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e nënkontraktorit të KEDS-it,  punime në LP 10 kV Lot 11 Peja.
8.
Më  20.11-23.11.2016 ( e shtunë ) në NS 110/10kV Peja2  do të  shkyçet:
·         Dalja 10 kV Vitomerica (Kodi: 50000010)   prej orës 06:00 deri në ora 06:30
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Katund i Ri, Ozdrim Kulla, Ozrim Gashi, Ozdrim Shala, Domi, Fireza, Dubova dhe Farma.
·         LP 0.4 kV TS  Ozdrim Kulla (Kodi : 50000010021 ) prej orës 06:00 deri në ora 10:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: TS Ozdrim Kulla.
·         LP 0.4 kV TS Ozdrim Gashi (Kodi : 50000010020 )  prej orës 06:00 deri në ora 10:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  TS Ozdrim Gashi.
·         LP 0.4kV TS Ozdrim Shala (Kodi : 50000010026 ) prej orës 06:00 deri në ora 10:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:  TS Ozdrim Shala.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e KOSTT për te krijuar kushte të sigurisë gjatë ndërtimit të linjës 110 kV Peja 1 – Peja 3.
9.
Më 19.11.2016 ( e shtunë ) në NS 110/10 kV Klina do të  shkyçet:
·        Dalja 10 kV Gremniku (Kodi:520000011)    prej orës  10:00 deri në 15:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, ndërrimi i shtyllave në LP 10 kV.
Mitrovicë
1.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:
Dalja 10 kV Lagjja e Romeve (Kodi: 71075013) prej orës 12:00 deri në orën 16:00.
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin:  Romët 1, 2, 3, Çerdhja, Remo Com, Bashkimi, Lin Projecti.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
2.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005)  prej orës 16:00 deri në orën 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Novolani, Bukoshi, Vatovcët, Kolla, Vërnica, Rezniku, Druari dhe Mihaliqi.
·         Dalja 10 kV Poleti (Kodi: 73000007)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Lagjja Sitnica, Barakat, Sahiti 2, TSB Vushtex dhe TS Nr. 8.
·         Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbulë, Studime, Sfaraqak, Skromë, Bozhlan, Gumnishtë dhe Begaj.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
3.
Më18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10 kV Skederaj do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Prekazi (Kodi: 74000003)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekazi, Mikushnica dhe Luboveci.
·         Dalja 10 kV Llausha (Kodi|: 74000011)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llaushë, Rrec, Gecët, Vojvoda dhe Manastiri.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
4.
Më 20.11.2016 ( e dielë ) në TS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
·         LP 10 kV Qyteti 2 (Kodi: 74000010)   prej orës 10:00 deri në ora 13:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Dëshmorët e Kombit, Osman Geci, Ali Gashi.
·         LP 0.4 kV Afrim Durmishi (Kodi: 74000010006)   prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: TS  Afrim Durmishi dhe Kuvendi Komunal Skenderaj.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV dhe 0.4 kV.
Gjilan
1.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Gjilani I do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Uglari  (Kodi: 60060016) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2, Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubicë dhe Kokaj.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
2.
Më 18.11.2016 ( e  premte ) në TS 35/10 kV Gjilani IV do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV H. e Sporteve (Kodi: 60063001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Halla e Sporteve, Te Bislimi dhe Banesa.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
3.
Më 18.11.2016 ( e Premte ) në TS 35/10kV Lladovë  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV  Zhegra (Kodi: 61066006)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lladovë, Llashticë, Zhegër, Terziq, Bidiq, Shurdhan dhe Goden.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
4.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10kV Rrafshina (Viti)  do të shkyçet:
·         Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stubull, Goden, Gërnaq dhe Lubishtë.
·         Dalja 10 kV  Vitia (Kodi: 61067005)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vitia, Blinda Viti, Banesat Viti, Viti Kisha Katolike.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
5.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10kV Gjilani 5 do të shkyçet:
·         Dalja 10kV J22 Urbane (Kodi: 63000022) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Selami Hallaqi, TS Urbane, TS Shaban Qorolli dhe TS Tregu.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
Gjakovë
1.
Më18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Gjakova I do të ketë shkyçet:
·         Dalja 10 kV Beci (Kodi : 80080010)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Osek, Bec, Thertorja Bec, Janosh, Troposhë Trakaniq, Marosh dhe Aeroporti.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
2.
Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë shkyçet:
·         Dalja 10 kV Pataqani (Kodi : 82000001)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00
 
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pataçan i Ulët, Pataçan i Lartë, Drenoc, Sanoc, Ipko, Zatriqi, Pastasellë dhe Vrajakë.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,333FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Marketing -spot_img

Latest Articles